Followers

Sunday, 10 November 2013

Super Friends Giveaway by Aina, Afiqa & E



Saya mengaharapkan tak wujud lagi la jenis kawan makan kawan dan kawan yang tak menepati janji .. Pernah terjadi dekat aidil , kawan aidil mungkir janji .. Mula2 dah bincang nak buat kerja berkumpulan .. Then, last2 minit dia cakap tak nak buat dalam berkumpulan .. Time tu perasaan, aidil hanya Allah je la yang tau .. Rse nk gigit kepala dia pun ada .. Eh melebih plak .. Hmm .. Jadi aidil mengharapkan kawan yang setia dan tidak pernah menyakitkan hati aidil walaupun sedikit :')

Tag :
Wanrus Waniee
Diari MawarMerah

1 comment:

mak ieteng said...

alah, biasalah tu.......dalam hidup akan datang, bukan sahaja kawan makan kawan, kawan bunuh kawan pun ada.