Followers

Thursday, 19 December 2013

Review Blog Pemenang #1

*Klik Banner Di Atas Kalau Nak Blogwalking / Follow*

Assalamualaikum ..
Pemilik Blog ni bernama Nurazlan Azmi .. Nama panggilannya Alan .. Blognye sangat kemas dan teratur .. Warna blog yang menenankan .. Loading blog pun cepat .. Jadi tak payah nak sediakan kopi nak tunggu loading .. Azlan selalu join Giveaway yang sedang berlangsung ( Ye la .. tak kan nak join giveaway yang dah tamat kan :P ) .. Dia juga ada menulis beberapa entry lain dan memebuat seidkit freebies .. Pada masa yang sama , dia ada mebuat satu giveaway tetapi tarikh tamat Giveaway nya hari ni .. Sesiapa yang telah join , alert la dengan pengumuman pemenang ..

Sampai sini je la review blog Alan ye ..

3 comments:

sYiRa LoKMaN said...

Salam..
Anda merupakan salah seorang peserta segmen i will follow you by syira lokman :)
jgn lupa follow blog peserta lain ye . :)
please like my new page https://www.facebook.com/syiralokman5?ref=ts&fref=ts
page lama iaitu "pabila 2 blogger bergabung" akan didelete atas sbb tertentu :)
Nama pemenang akan diumumkan pada hari selasa minggu hadapan :)
Terima kasih !

Nurazlan Azmi said...

thnks because review my blog :)

Yumida Huda said...

comel je header blogger tu
follower ke 243..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
http://umikasum.blogspot.com