Followers

Thursday, 31 October 2013

Frust + Sad = Stress !!

Assalamualaikum .. Hmm , dah lama rasanya tak update entry .. Asyik GA je memanjang .. Sebenarnya banyak cerita nak dikongsikan .. Tapi rasa malas 'menghantui' .. Nevermind, sebenarnya aidil nk cite pasal dekat sekolah tadi .. Ingatkn dh habis exam dh boleh la enjoy .. But pbs still moving until make me going crazy -.- .. Tak tau la kenapa .. Mungkin kecuaian aidil sendiri kot masa periksa haritu .. Tadi cikgu bagi paper sains .. Hmm , time tu la mula rasa frust , sad dan semua la .. Dpt C :( Semua kawan tnye aidil dpt berapa tapi aidil tak layan .. Mulut aidil terkunci dengan kesedihan yang melanda di sekolah .. Tu bru pasal exam .. Pastu cikgu tiba2 tukar topik .. Dia ckp "Jgn lupa minggu depan cikgu nk buat pbs band 6 .. Jangan lupa hafal .. Masa presentation nanti tak boleh tengok apa2 rujukan pun .." .. Dengan serta merta aidil rse mcm "What the ....." Ergh .. Why Why Why ?! Hmm .. Aidil pun dh tak tau nak taip ape .. Fikiran bercelaru .. Hmm .. Rasanya smpai sini je la entry hari ni .. Bye ..

2 comments:

WanrusWaniee said...

Grhh! Aku pun frust gila ni! Tadi ada kelas mt , tapi aku tk datang sbb hari ni memang tk sekolah and bila aku tak sekolah. tak adalah transport!! Haih, pointnya cikgu kata siapa yg tk dtg tdi. dapat band 4 or band 5! what the ..............!

Aidil Zaki said...

Boikot pbs ! Haha ..